Kayseri Ticaret Odası (KTO) Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Milli Savunma Bakanı Sayın Hulusi Akar’ın katılımıyla gerçekleştirildi.
Milletin demokrasi kültürüyle söz konusu söylemlere en ağır cevabı verdiğini ve önemli bir seçimin geride kaldığını dile getiren Akar, "Seçim tamamlandı, milletimiz görevini yaptı, bizler de problemlerin çözümü konusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz." diye konuştu.
İş dünyası olarak hep istikrardan yana olduklarını ifade eden Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy’da “Bizim şiarımız; daima milli üretim, daima özgür ticaret, daima daha çok ihracat ve istihdam ile daima güçlü Türkiye’dir. Tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin ekonomisini daha üst noktalara çıkarmak için iş dünyası olarak canla başla çalışacağız. Meclis Toplantımızı onurlandıran Sayın Bakanımız başta olmak üzere değerli protokolümüze, iş insanlarımıza ve tüm üyelerimize teşekkür ederiz” dedi.











