Kocaelispor Teknik Direktörü Selçuk İnan: Bizim adımıza çok güzel bir maç oldu. Hazırlandığımız gibi bir duruş sergiledik. Oyuncular çok iyi mücadele etti. Hak edilmiş bir galibiyet. Oyuncularımı tebrik ediyorum.
Oyuncularım adına çok mutluyum. Çok iyi çalışıyorlar. Elbet bir gün Rivas da gol atacak, Darko da demiştim; şimdi skor katkısı yapmaya başladılar. Onlar adına çok mutluyum. Bu bir takım olma yolunda hızlıca ilerlediğimizi gösteriyor.
Oyuncular sahaya çıkıp mücadele ediyor, ellerinden geleni yapıyorlar. Sizlerin huzurunda sonradan giren oyuncularıma ve tüm oyuncularıma teşekkür ediyorum.
Farklı farklı sürprizler yaşıyoruz. Ben hayatım boyunca duygularıyla hareket eden bir adam oldum. Onların sevgisi çok büyük. Taraftara bu camiaya layık olmaya çalışıyoruz bunu da ancak çalışarak ve sevgiyle belli ediyoruz.
Çok gururluyum, çok mutluyum. İyi ki bu şehirdeyim, iyi ki bu takımın hocasıyım. Tadını çıkartıyorum ve gurur duyuyorum.
Hakem performansı ile ilgili bazı zamanlar yorumlar yapıyoruz, özellikle canımız yanınca reaksiyon da veriyorum
Spor
Yayınlanma: 16 Şubat 2026 - 10:28
Körfezler adım adım avrupaya!
Spor
16 Şubat 2026 - 10:28
İlginizi Çekebilir










