Kayseri’de eğitim alanında yıl boyunca ortaya koydukları başarılı çalışmalarla öne çıkan kişi ve kurumlar, Erciyes Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Kayseri’de Yılın En’leri” programında ödüllerine kavuştu.
Programa Vali Yardımcısı Mehmet Türköz, Melikgazi Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Talas Kaymakamı İlyas Memiş, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Mehmet Fatih Namık Öztürk, İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı ile il ve ilçe milli eğitim yöneticileri, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Eğitim alanında fark oluşturan çalışmaların, akademik başarıların ve örnek projelerin değerlendirildiği programda, yıl boyunca eğitim camiasına katkı sunan kişi ve kurumlara çeşitli kategorilerde ödüller verildi.
Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği organizasyonda, eğitimde başarı kültürünün yaygınlaştırılması ve iyi uygulama örneklerinin teşvik edilmesinin önemine dikkat çekildi.
Tören, ödüllerin takdim edilmesi ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.
Yerel
Yayınlanma: 25 Haziran 2026 - 12:19
Kayseri'de Eğitimin En'leri Ödüllerini Aldı
Kayseri’de eğitim alanında başarıları ve örnek çalışmalarıyla öne çıkan kişi ve kurumlar, “Kayseri’de Yılın En’leri” programında ödüllendirildi.
Yerel
25 Haziran 2026 - 12:19
İlginizi Çekebilir











