Bugün

Leyla ile Mecnun dizisinin yeni Leylası Kim?

06 Temmuz 2021 - 21:31
TAKİP ETTAKİP ET

Oyuncu Deniz Işın hurriyet.com.tr'de Ferit Ömeroğlu'nun konuğu oldu. Yakında yeniden başlayacak olan Leyla ile Mecnun dizisinde 'Leyla' karakterini canlandıracak olan Işın ilk set gününü ve Ali Atay'la arasında geçen o sohbeti paylaştı. İşte o anlar...

Özellikle oyuncuların kariyer çizgileri çok konuşulur ve değerlendirilir. Senin çizginde ise yukarıya doğru bir ivme var. Bu yolculuğun neresindesin şu an sence? Nasıl gidiyor?

İyi gidiyor. Benim için hiçbir zaman yeterli değil. Kimse de ben oldum dememeli. Ama iyi gidiyorum gibi hissediyorum. O yüzden iyi hissediyorum, inşallah böyle devam eder. Hep yetersiz gelmesi demem kendimi kötülemek için değil. Düşünce olarak kendimi ödüllendirmeyi seviyorum ve arada iyi gidiyor diyorum. Ama her zaman yetersiz çünkü her zaman daha iyisi vardır.

 Hayatında durağan bir döneme girersen nasıl karşılarsın? Depresif mi olur?

Hayır, o da olabilir. Bu duruma nasıl tamam diyorsam o zamanda tamam olmalıyım.

 Leyla karakterini nasıl karşıladın?

Çok mutlu oldum ve sevinçle karşıladım. Hem kariyer olarak inanılmaz insanlarla çalışma fırsatım oluyor hem de tanıştığım andan itibaren hiç dışarıda hissetmedim. Baya öyle Leyla oldum, geziyorum. Kafam da Leyla şu anda. Çok anlayamıyorum, ne oluyor ne bitiyor diye. Evet, gerçekten buradayım hissini yaşıyorum.