Bugün

İşte Süper Lig'de şu ana kadar resmen tamamlanan transferler!

26 Ocak 2022 - 14:09
TAKİP ETTAKİP ET

Süper Lig'de ikinci devrenin perdesi Trabzonspor-Yeni Malatyaspor mücadelesi ile resmen açıldı. Ligde heyecan tüm hızıyla sürerken, 12 Ocak'ta başlayan ara transfer tescil sezonunda girişimler hızlanmış durumda. Özellikle ligin 4 büyük kulübü olan Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor çalışmalarını sürdürürken, birçok transfer için resmi açıklama gelmiş durumda. İşte Süper Lig'de biten transferler... (Liste transfer sezonu boyunca güncellenecektir.)

Süper Lig'de futbolseverleri en az müsabakalar kadar heyecanlandıran bir diğer olay şüphesiz ki transfer... Ligin 19 haftalık ilk periyodunun tamamlanmasının ardından, 12 Ocak'ta başlayacak transfer tescil dönemi öncesi kulüplerden art arda KAP bildirimleri gelmişti.


Bu transfer döneminde de gerek yurt içi gerekse yurt dışından bir çok yeni isim Süper Lig'de top koşturmaya başlayacak. Özellikle 4 büyük kulüp olarak anılan Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor transfer sezonunu en hareketli geçiren takımlar olarak göze çarpıyor.



İlk yarıda takımlarındaki eksik yönleri, mevkileri görme fırsatı yakalayan ekipler ikinci yarıda gerekli bölgelere transfer yaparak yollarına daha güçlü bir şekilde devam etmek istiyor.